avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plangere Penala impotriva mea la o banca RO de un tip ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plangere Penala impotriva mea la o banca RO de un tip de pe TELEGRAM dupa ce nu i-am mai rambursat banii pe care mi ia trimis de la ING pe IBANUL meu de la alta banca dupa ce imi ceruse sa-i trimit 2000lei sa continuam cu Like-urile,eu m-am prins ca este

Buna ziua,Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat.Iata speta.Acum o luna si jumatate am am primit un SMS pe WhatsApp sa intru pe Telegram si sa-i dau niste like-uri la niste videoclipuri ca imi da bani.Am intrat am dat,tipul mi-a zis sa-i dau IBANUL i-am dat,
mi-a trimis 80 lei.Apoi i-am trimis inapoi si mi-a zis sa continui sa-i dau like-uri,i-am dat si a zis ca imi trimite mai multi bani,nu a zis cat.Cateva saptamani nu a mai trimis nimic.Eu am zis ca asta este tot,dar peste aproape 4 saptamani mi-a zis ca a bagat niste bani 1300lei apoi mi-a zis sa continuam dar a zis sa-i trimit 2000lei.Aici m-am oprit.Cei 1300lei nu intrasera in cont,mi-am zis ca este o smecherie la mijloc.Am dezinstalat tot ce tinea de contactul cu el.Ok peste vreo 2 saptamani Banca mea mi-a suspendat contul pentru ca tipul imi trimisese banii.Banca a zis ca este o tranzactie dubioasa.Bun dupa inca o saptamana ma suna banca ca tipul a cerut returnarea celor 1300lei,nu stiu de ce eu am zis ca nu sunt de acord ,caci eu am pierdut timpul cu el. Eu am de platit niste rate mici la imprumut la aceasta banca.Dupa inca o saptamana ma suna banca,de fapt este Evrixa,ca tipul a facut Plangere penala.Tipul este Roman si a trimis banii de la ING.Intrebarea este in ce baza a facut el plangere penala si ce ma sfatuiti sa fac ?Ce probe ar putea sa aibe ?Si eu ce probe ar trebui sa strang ? Este primadata cand am de-a face cu instanta,.Sa nu o fi trimis el banii din contul sau ?Eu stiu ca orice banca la transferul de bani la alta banca iti cere APROBAREA inainte de a vira banii prin SMS pe telefonul titularului sau alte Aprobari.Apropo in contractul meu cu banca mea scrie caci pe IBANUL meu poatre oricine sa trimita bani daca este roman si este si daca trimite de la o banca romaneasca si da de la ING.Va rog niste sfaturi si ce trebuie sa fac eu,apropo inca nu am primit nici o CITATIE Va multumesc astept cu nerabdare sfaturile D-voastra. Cu respect,o zi minunata va doresc,.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2025
yonica09, utilizator

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare Ciprian_79 Ciprian_79 Buna ziua, Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare castig bani ca si Influencer Marketing, trebuind sa ma alatur apoi unui canal pe ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Teapa transfer de bani sutz sutz Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata, in urma cu cateva saptamani am primit un email de la o persoana ce lucreaza pentru o anumita companie cum ca se ... (vezi toată discuția)