avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Așa e incredibil nu mai găsesc dosarul meu e penal ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Așa e incredibil nu mai găsesc dosarul meu e penal am căutat ...

Așa e incredibil nu mai găsesc dosarul meu e penal am căutat cu Nr de dosar ultima dată era cu alin 123 pentru alt termen de pronunțare de poate schimba dosarul Nr?rog mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua pe latura penală se poate schimba nr de dosar a rămas ... nicu144 nicu144 Buna ziua pe latura penală se poate schimba Nr de dosar a rămas în pronunțare dar să dat cu art 123 alin4 pentru un nou termen care era azi mă uitat pe ... (vezi toată discuția)
O sentinta civila pronuntata pentru doua dosare bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Doua dosare de contestatii la executare s-au conexat intr-un singur dosar (de ex. 3 s-a conexat la 2). IN cadrul dos. 2, instanta s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Drept penal - decizia nr 145 din 09.12.2002 a csj cipnec cipnec Buna ziua, Pun aceasta intrebare in forumul de jurisprudenta pentru ca mi se pare cel mai relevant situatiei. Daca totusi utilizatori sau membri mai ... (vezi toată discuția)