avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua pe latura penală se poate schimba Nr de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua pe latura penală se poate schimba Nr de dosar a rămas ...

Buna ziua pe latura penală se poate schimba Nr de dosar a rămas în pronunțare dar să dat cu art 123 alin4 pentru un nou termen care era azi mă uitat pe portal cu Nr de dosar și nu apare nimik nici pe lista de ședință oare ce însemna că sunt făcut șah /mat...!!rog din suflet un răspuns..!!!

Alte discuții în legătură

Revocarea amanarii executarii pedepsei michirto michirto buna voua am o nelamurire si imi dau cu capul de pereti ma aflu intro alta tara decat roamania si am primit la adresa unde locuiesc o citatie de la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar plangere de netrimitere in judecata de la camera preliminara la instanta de fond pitic1991 pitic1991 Am depus o plangere penala de netrimitere in judecata, am avut primul termen la camera preliminara, a ramas in pronuntare, apoi am vazut pe portal ca se amana ... (vezi toată discuția)
Recurs taxa auto the_power_25xxxx the_power_25xxxx Am avut proces in data de 22 februarie 2012 , am citit raspunsul pe net si anume dispune inmatricularea fara taxa auto.Cu recurs .In cat timp fac ei recurs si ... (vezi toată discuția)