avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua, Ce pot face dacă o persoană de la fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua, Ce pot face dacă o persoană de la fostul loc de ...

Bună ziua,
Ce pot face dacă o persoană de la fostul loc de muncă, imi urmărește constant viața privată atât fizic venind în zona în care locuiesc, cat mai ales pe rețelele de socializare, căutand orice informație despre mine, fiecare cunoscut sau prieten și membru al familiei. Atât persoana în cauză cat și soțul ei au fost blocați pe rețelele de socializare, însă aceștia caută variante de a afla informații despre viața noastră, intrând pe diferite grupuri cu tematică diferită în funcție de ce a auzit vorbind cat am fost în același birou.
Cum se poate acționa legal în acest context ?
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
Ell03, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 22 Martie 2025
Incercati sa depuneti o pangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste? florentinavorosciuc florentinavorosciuc buna ziua ma numesc Florentina si sunt disperata sa gasesc o persoana despre care nu stiu mai nimic doar numele Mite Daniela. (vezi toată discuția)
Fostul iubit imi scrie de o luna si nu pot scapa de el. S_Al S_Al Dupa o relatie tumultoasa de aproape trei ani am hotarat sa pun punct acesteia, insa fostul iubit nu poate accepta asta si de mai bine de o luna imi scrie ... (vezi toată discuția)
A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii ... EuGenRaduCas EuGenRaduCas A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii false, calomniere? - Buna Seara, am pt dvs un caz, cred eu, destul de neobisnuit, un ... (vezi toată discuția)