avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am un pfa (cabinet medical veterinar animale de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am un pfa (cabinet medical veterinar animale de renta)la adresa de domiciliu.

Am un pfa (cabinet medical veterinar animale de renta)la adresa unde locuiesc , am un contract de deșeuri medicale, plătesc la primărie pe persoana fizica deșeurile iar primăria vrea sa mai fac încă un contract pt deșeuri menajere pe pfa menționez ca în cadrul pfa sunt doar eu angajat iar activitatea se desfășoară cel mai mult timp la casele proprietarilor de animale este corect ce dorește primărie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:54, 22 Martie 2025
Este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical veterinar asociat picusani picusani Buna ziua, sunt medic veterinar. Impreuna cu un coleg dorim sa facem un cabinet veterinar. Intrebarea mea este ce inseamna cabinet medical veterinar asociat? ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de raspunsul dvs dupa cum am mentionat in intrebarea ... marian19968 marian19968 am nevoie de raspunsul dvs dupa cum am mentionat in intrebarea din 27 01 2021 am avut un cabinet veterinar pfa ca urmare a unui contract de concesiune a ... (vezi toată discuția)