avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este permisa constructia unui Bloc la 10 metri de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este permisa constructia unui Bloc la 10 metri de Gardul meu.Blocul ...

Este permisa constructia unui Bloc la 10 metri de Gardul meu.Blocul are inaltimea de P+2+M
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:34, 22 Martie 2025
Orice construcții, lucrări sau plantații se pot face de către proprietarul fondului numai cu respectarea unei distanțe minime de 60 de cm față de linia de hotar, dacă nu se prevede altfel prin lege sau prin regulamentul de urbanism, astfel încât să nu se aducă atingere drepturilor proprietarului vecin.
Depinde deci de reglementarile de urbanism din zona dvs., pentru edificare faceti o intrebare catre primarie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrejmuirea terenului agricol andras971 andras971 Recent, vecinul meu a construit un gard chiar în brazda despărţitoare dintre cele două terenuri arabile extravilane.Întrebarea mea este că nu trebuia să ... (vezi toată discuția)
Amplasarea unui panou publicitar. distanta legala alex2012 alex2012 va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca la ce distanta de gardul vecinului pot amplasa un stalp pt panou publicitar, cu fundatie de beton? (vezi toată discuția)
Construcție la limita de proprietare NDenisa NDenisa Buna ziua! Am un tern de 122 mp cu deschidere de 15/8,10 si as vrea sa va întreb cum pot construi la limita a 2 hotare o casa P+2 cu spiralată desfășurată ... (vezi toată discuția)