avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se poate înregistra cu decontarea persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se poate înregistra cu decontarea persoana juridică?

Buna seara
O persoană fizica a plătit o factura in contul unei persoane juridice.Pe ordinul de plata nu s-a specificat firma pt care s-a plătit. Cum se poate înregistra cu decontarea persoana juridică? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)
Plata factura modimpex modimpex buna ziua! am o intrebare: am un produs pe care trebuie sa-l facturez. clientul imi solicita sa fac factura pe firma, dar sa faca plata din contul lui ... (vezi toată discuția)
Factura persoana juridica achitata cu card de persoana fizica andreeamares andreeamares Buna seara. Am si eu o nelamurire... Se da urmatoarea situatie: O factura a unei persoane juridice este platita de catre o persoana fizica (fara legatura cu ... (vezi toată discuția)