avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am întâmpinat o problema la apartament, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am întâmpinat o problema la apartament, dupa spusele ...

Buna ziua,am întâmpinat o problema la apartament, dupa spusele furnizorului de apa si canal teava care alimenteaza blocul s a spart si apa ar fi căzut toată in canal toată pierderea de apa a fost inclusa in facturi o suma imensa ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Platim sau nu teava din beci ? Laurentiumaill Laurentiumaill Buna ziua , din nou ! Locuiesc in Fagaras ,la bloc . Acum 8 ani , am decurs la debransarea apartamentului de la firma EcoTerm -Fagaras , deoarece caloriferele ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor la asociația de proprietari: cum se plătesc pierderile de apă și reparațiile de la subsol dacă sunt proprietari cu coloană de alimentare individuală? CAlexandraRaluca CAlexandraRaluca Buna seara! Problemele noastre , ale locatarilor, au început în luna iulie când o țeavă de la subsolul blocului s a spart. Că prin minune după părerea ... (vezi toată discuția)
Avarie coloana apa narcisdaniel narcisdaniel daca conducta de apa a blocului se crapa, eu am tavanul ud si trebuie sa sparg la vecinul de sus, cine plateste daca teava este sparta la nivelul ... (vezi toată discuția)