avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana angajata pe ...

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana angajata pe o functie publica de executie - specifica, poate fi mutat la cerere pe o functie publica de execurie - generala vacanta. Precizez ca indeplineste conditii de studii, vechime, clasa. Care este baza legala, Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 4 Aprilie 2025
Mutarea definitivă poate avea loc pe o funcţie publică vacantă de acelaşi nivel, cu respectarea categoriei, clasei şi gradului profesional al funcţionarului public sau într-o funcţie publică vacantă de nivel inferior. Funcţionarul public trebuie să îndeplinească condiţiile pentru ocuparea funcţiei publice în care urmează să fie mutat, conform fişei postului.
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Cazul la care ma refer presupune mutarea unui politist local clasa I, asistent, pe o functie publica de consilier resurse umane clasa I, asistent. Persoana in cauza indeplineste conditiile de studii si vechime, In plus are si diploma de Inspector resurse umane. In acest caz se aplica art. 507 di OG 57/2019?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva functionar public ionelamunteanu ionelamunteanu Conform Articolul 507 Mutarea din OUG 57/2019 Codul Administrativ, Mutarea definitivă poate avea loc pe o funcţie publică vacantă de acelaşi nivel, cu ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt functionar public intr-o functie de executie ... Valentyn123 Valentyn123 Buna ziua! Sunt funcționar public intr-o funcție de execuție la o autoritate de control pe anumita regiune. Doresc sa mă mut definitiv intr-o funcție ... (vezi toată discuția)