avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna seara, am cumparat un automobil second ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna seara, am cumparat un automobil second inregistrat in Romania ...

Buna seara, am cumparat un automobil second inregistrat in Romania de la o persoana fizica pentru persoana juridica. Este necesar sa obtin acest REMTII inante de a ma prezenta la DGCPI? Ce se intampa daca nu reusesc sa il obtin in termeni proximi si depasesc termenul de o luna de la data procurarii?

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto nou: stampila remtii relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Tva autoturism ContSters219606 ContSters219606 mi-am cumparat o masina prin contract vanzare-cumparare de la un roman stabilit in italia ce o avea de 3 luni cumparata de la o reprezentanta. la ... (vezi toată discuția)