avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am luat o casa și contorul electric este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am luat o casa și contorul electric este situat pe ...

Buna ziua,am luat o casa,și contorul electric este situat pe stalp la vecinul. Nu potvtrimite indexul,fără sa fie el acasă. Nici distribuitorul nu îl poate citi,și trece index din burtă. Am făcut cerere și ma refuză. Ce pot face sa îmi mute contorul la limita proprietății?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmo2017 , utilizator 14:49, 25 Martie 2025
Aveti contract nou pe numele dvs?
Daca nu e contor nou, oricum se va schimba și citirea se va face automat.
Contor jou este,dar nu merge satelitul,alta e problema

gi-jane2 a scris:

Aveti contract nou pe numele dvs?
Daca nu e contor nou, oricum se va schimba și citirea se va face automat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt ... Diana2022 Diana2022 Bună ziua . Pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt racordată la energie electrică . Stâlpul este cumpărat de mine ,este amplasat pe ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari Axa04 Axa04 Buna ziua, Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie... Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)
Am cesionat contractul de furnizare de energie electrica, inseamna ca am cesionat si peretele casei pe care este montat contorul diana_2012 diana_2012 Suntem proprietarii unei case de vacantă situată în curte cu alte două case. Inițial [b]contorul de energie electrică aflat pe casa noastră deservea ... (vezi toată discuția)