avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în Elveția, ...

Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în Elveția, ea nu știe nimic de el știe doar de la prieteni ca este arestat și ca are un avocat din oficiu .Îmi puteți spune cum se pedepsește în Elveția aceasta prin lege sau cum îl putem ajuta ,nimeni în afara de avocat nu a vorbit cu el.multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de ... Maria20.20 Maria20.20 Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de civili prins la furt de sticle în Supermarket în Elveția, am reușit să vorbesc cu avocatul ... (vezi toată discuția)
Legi elvetia andreea1adi andreea1adi Buna ziua tuturor cn ar putea sa ma lămurească si pe mn va rog acum câteva zile am aflat ca soțul meu a fost arestat in Elveția inca nu stiu pt ce este ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)