avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de ...

Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de civili prins la furt de sticle în Supermarket în Elveția, am reușit să vorbesc cu avocatul din oficiu dar acesta nu a putut să îmi ofere nici o informație, sunt disperată nu știu nimic de el de luni nu știu unde este. Nu a primit dreptul să sune la un avocat sau să anunțe familia doar avocatul din oficiu a instintat-o pe sora lui ca este arestat
Nu știu ce să fac și cum sa aflu ceva de el, am vorbit și cu un avocat român din Elveția dar și aceasta a spus ca momentan nu poate să îmi ofere informații
Vă rog ajutați-mă cu un sfat cum să procedez în cazul acesta
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:10, 12 Septembrie 2024
Vorbiți cu avocatul din oficiu.
Cu Elveția nu am lucrat nici eu pana acum.
Însă, soluții se pot găsi dacă avocatul are împuternicire avocatiala conform legii.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)
Legi elvetia andreea1adi andreea1adi Buna ziua tuturor cn ar putea sa ma lămurească si pe mn va rog acum câteva zile am aflat ca soțul meu a fost arestat in Elveția inca nu stiu pt ce este ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)