avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legi Elvetia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legi Elvetia

Buna ziua tuturor cn ar putea sa ma lămurească si pe mn va rog acum câteva zile am aflat ca soțul meu a fost arestat in Elveția inca nu stiu pt ce este acuzat nu stiu nimic de el unde e de ce absolut nik din cate am înțeles de la un prieten pt furt a fost luat dar nu știu cat de grav poate fi. Cum sunt legile akolo ce șanse are sa scape cat mai ușor multumesc
Cel mai recent răspuns: Masascaum , utilizator 19:43, 21 Februarie 2019
Buna ziua!

Numai un avocat din Elvetia v-ar putea raspunde la aceasta intrebare. Faceti tot posibilul si luati legatura cu un avocat de acolo.

Cu stima!
buna seara, am reusit sa iau legatura cu avocatul lui din oficiu multe nu prea stie sau nu prea vrea sa imi spuna. stiu doar ca sunt implicate 7 persoane toti sunt arestati preventiv pentru 3 luni eu as vrea sa stiu dupa astea trei luni ce s-ar putea intampla? e posibil sa se amane inca 3 luni?
Trebuia sa intrebati avocatul din oficiu acest lucru.
Daca el a vazut dosarul poate trage anumite concluzii.
ok va multumesc.
Buna sotul meu a plecat la Elvetia si nu mai stiu nimic de el de o saptamana Mari putea ajuta consolatul Romaniei de acolo se misca incet si foarte incet sunt disperata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a fost arestat in austria pentru furt calificat si ... Alexaa965 Alexaa965 Soțul meu a fost arestat in Austria pentru furt calificat si inca un prieten. Este pentru prima data cand a facut asta. Prejudiciul sa recuperat, dar e este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină are 33de ani era treaz ... Craxxx Craxxx Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de ... Maria20.20 Maria20.20 Bună ziua, prietenul meu a fost reținut luni 09.09.2024 de civili prins la furt de sticle în Supermarket în Elveția, am reușit să vorbesc cu avocatul ... (vezi toată discuția)