avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost arestat in Austria pentru furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost arestat in Austria pentru furt calificat si ...

Soțul meu a fost arestat in Austria pentru furt calificat si inca un prieten. Este pentru prima data cand a facut asta. Prejudiciul sa recuperat, dar e este arestat preventiv. Nu are alte antecedente, cazierul este curat. Nu stiu nimic de el, sunt disperată este posibil sa scape fara pedeapsa? Măcar cu o suspendare? Va rog sa imi răspundeți, sunt disperată, sunt însărcinată, numai stiu de capul meu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu un avocat local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Furt, furt calificat roby10 roby10 furt, furt calificat daca se poate sau nu sa primeasca pedeapsa cu suspendare?#-o si cat trimp (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)