avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! ANRP a evaluat un imobil existent pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! ANRP a evaluat un imobil existent pe un teren "fara ...

Buna ziua !
ANRP a evaluat un imobil existent pe un teren "fara caracteristicile imobilului" (nu am gasit acele caracteristici terenul si imobilul fiind expropiate in 1954) la un pret infim fata de zona in care se afla...Terenul este recunoscut dar dat fiind ca nu exista amanunte despre imobil este evaluat la un pret f.mic...In grila notariala nu gasesc unde pot afla acest pret. Ma puteti indruma ?
Cu stima !

Alte discuții în legătură

Detalii la denumire act zahioan zahioan Va multumesc. Va dau cateva date, sperând ca o puteti incadra in grila notariala: Este vorba de o moara si terenul aferent situata in localitatea Nehoiu, ... (vezi toată discuția)
Evaluare teren anrp bejenaru bejenaru Buna ziua! Am niste nelamuriri. Am depus la ANRP un dosar pentru despagubire pentru un teren. Am vb cu un evaluator agreat de ei si am inteles ca pentru ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)