avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DATORIE CASA DE PARIURI
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DATORIE CASA DE PARIURI

Buna ziua,

Am fost contactat de o casa de pariuri la care am un sold negativ, in urma unei erori a lor de acum aproximativ 2 ani, am retras o anumita suma de la ei, ulterior s-a dovedit a fi o eroare si mi-au dat sold negativ pe site-ul lor.

Acum am primit un email in care ei mentioneaza ca acel sold negativ este o datorie a mea fata de ei si ca sunt obligat sa achit "datoria" altfel vor fi nevoiți să demareze oricare și toate formalitățile legale în vederea recuperării datoriei.

Sunt obligat sa returnez aceasta suma catre ei?

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: GRIGORIE ȘTEFANIA - AVOCAT , Avocat 12:53, 25 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Dacă ați retras din greșeală o sumă necuvenită, casa de pariuri ar putea solicita returnarea, invocând îmbogățirea fără justă cauză și termenii/condițiile platformei. În general, aveți obligația de a returna sumele primite din eroare, însă situația exactă și eventualele excepții pot fi stabilite doar în instanță. Vă recomand să consultați un avocat pentru clarificări și sfaturi specifice.

Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)
Card alimentat din greseala anonymu anonymu Daca dintr.o greseala primesc o suma de bani pe card si eu ma folosesc de ei. Ce se intampla?? (vezi toată discuția)