avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Angajatorul incalca normele GDPR daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Angajatorul incalca normele GDPR daca intr-o decizie ...

Buna ziua!
Angajatorul incalca normele GDPR daca intr-o decizie de incetare a contractului de munca invoca "decizie pensie nr. .... din data... eliberata de Casa Judeteana de Pensii, privind PLV" ? Precizez ca eu nu am furnizat angajatorului nicio data de inregistrare . Casa probabil a furnizat informatii conform legii dar utilizarea datelor proprii nu imi pare ok. Opinia dvs. va fi apreciata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 25 Martie 2025
nu incalca GDPR , daca invoca acea decizie .. o decizie de incetare trebuie motivata in fapt si in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie medicala asupra capacitatii de munca ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Un angajat a prezentat la firma decizia medicala asupra capacitatii de munca, din care reiese ca acesta si- a pierdut capacitatea de munca cel ... (vezi toată discuția)
La depunerea dosarului plv la casa de pensie ,trebuie sa contina ... vacaru cornelia vacaru cornelia La depunerea dosarului plv la casa de pensie ,trebuie sa contina si o decizie de incetare a activitatii?Sau aceasta decizie trebuie depusa dupa primirea ... (vezi toată discuția)
Are dreptul politia rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe ... paul_sonea paul_sonea Are dreptul Politia Rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe o camera de pe domeniul public, fara ca eu sa fiu anuntat? E vorba de o atingere intre 2 masini ... (vezi toată discuția)