avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot repartiza dividende aferente lunii februarie 2025?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot repartiza dividende aferente lunii februarie 2025?

Buna ziua,

Pot repartiza dividende aferente lunii februarie 2025 pentru o societate comerciala platitoare de impozit pe profit?...ce implicatii exista?....trebuie sa depun D100 nu?
multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 12:42, 28 Martie 2025
Buna ziua,
Repartizarea dividendelor interimare se poate face trimestrial nu lunar, deci puteti dupa inchierea primul trimestru.
In cazul in care optati pentru repartizarea trimestriala de dividende aveti obligatia intocmirii situatiilor financiare interimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare dividende SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna seara. am si eu o nelamurire.Administratorul doreste sa ridice dividende din profitul din anul in curs.Cum se procedeaza in aceasta situatie, ce fac in ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor claudana claudana Va rog frumos sa-mi spune-ti daca o societate care devine microintreprindere cu impozit 3% de la 1 februarie, poate sa depuna in continuare declaratiile 100, ... (vezi toată discuția)
Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)