avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,imi puteti spune daca e necesar sa transmit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,imi puteti spune daca e necesar sa transmit in revisal ...

Buna ziua,imi puteti spune daca e necesar sa transmit in revisal modificarea de program a unui salariat cu grad 3(are drept de munca 4ore/zi) C.IM este inregistrat cu prog de luni pana vineri 4ore/zi si urmeaza sa modificam 4 ore/zi dar doar luni-miercuri si vineri.In Revisal las asa sau modific la tip interval repartizare ore/saptamana si trec 12ore,iar dovada ca lucreaza 4ore/zi se realizeaza prin act aditional/pontaj?
Cel mai recent răspuns: laly86 , utilizator 15:33, 25 Martie 2025
Treceti in REVISAL 12 ore/sapt doar ..in actul aditional ii faceti repartizarea : luni, miercuri, vineri - 4 ore/zi
Multumesc frumos pentru clarificare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)