avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt un tata de 24 de ani si am 2 copilasi de 3 si de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt un tata de 24 de ani si am 2 copilasi de 3 si de 2 ani ...

Buna seara asi vrea sa cer ajutorul vostru! Sunt un tata de 24 de ani si am 2 copilasi de 3 si de 2 ani fata si baiat, mama lor a parasit nea lasat aici, dupa un timp am dat fata la ea ca a cerut si dupa 5 zile a trimis fata acasa ca nare caldura in casa si nare ce da la copii si acuma ma ameninta cu protectia, dar ea nare conditii la parintii are 19 ani fosta nu suntem casatoritii, deci nare conditii in camera sta cu fratele sau de 25 de ani, donditii fara baie fara caldura fara apsolut nimic, in curte la iei cresc 15 porcii si mancare pentru porcii o fac in casa cu mana goala, si fumeaza totii in casa nu afara langa copii, in schimb eu am conditii si o cresc copii de 4 sap singur fara mama lor, nu am interzis sa vina la copii doar ca este cand intra in casa la ora 2 si 3 noaptea!! Si daca nu o las a zis ca merge la politie, ma poate ajuta cieva ce sa fac?
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
Kristian varga, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 22:35, 25 Martie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
1.faci ordonanta de domiciliu exclusiv la tine mama neavând condiții.
2.copiii ii poate vedea cu sentinta judecatoreasca.
3.ceri pensie de întreținere 32% pt doi copii indiferent ca are sau nu servici copiii trebuie hrăniți.
4.cand vine sa vada copiii daca nu vine pana se culca suna la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi ia copilul Georgi9eli Georgi9eli Buna seara ...Am 2 copii,unu de 3 ani si cel mic de 10 luni si socrii mei imi ia baiatul cel mare mereu si ma ameninta intr-una ca cheama politia si protectia ... (vezi toată discuția)
Divort, minor ingrijire comuna dienusa dienusa parinti divortati prin notar,ingrijire comuna fetita de 7 ani.va rog sa ma ajutati intr-o problema mai delicata...fetita e data in ingrijirea mamei cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori A.tanase A.tanase Buna ziua... Am ajuns la capatul puterilor. Am 2 copilasi cel mare face 7 ani si cel mic face 4 ani... Vreau sa divortez de sotul meu...sunt maltratata psihic ... (vezi toată discuția)