Buna ziua... Am ajuns la capatul puterilor. Am 2 copilasi cel mare face 7 ani si cel mic face 4 ani... Vreau sa divortez de sotul meu...sunt maltratata psihic si fizic...am fost lovita de fata cu copii...la ora actuala el este plekt in afara...eu am plecat de la el cand a plecat inapoi in franta ptr ca mia fost frica sa plec cand era el acasa.stau la parintii mei...ei stau cu chirie nu au conditii ca sa pot sta aici cu copii...as vrea sa plec in afara ca mi.am gasit loc de munca ca sa pot sa imi permit sa platesc o chirie de 250 euro pe luna in ploiesti.si sa imi permit sa imi cresc copilasii in liniste..as vrea sa ii las cu mama credeti ca as reusi sa nu mi poata lua de langa mine...stiu ca copilasii mei au nevoie de mama dar nu pot sta langa ei si sa nu le ofer un trai decent si o casa in care sa aibe conditii...sunt terminata nu vreau sa imi pierd copilasii
Învederați toate aceste împrejurări instanței, se va face și o anchetă socială, în definitiv vreți să le oferiți o viață mai bună, puteți sublinia că va fi o situație temporară, pentru a strânge banii necesar oferirii unui trai decent minorilor, oricum veți obține și pensie de întreținere de la tată!
În calitate de mamă, aveți șanse vădit mai mari să se stabilească domiciliul minorilor la dvs!
Divort
Georgiana_ioana
As avea nevoie de niste lamuriri...sunt intr-o situatie delicata! sunt casatorita si am un copilas de aproape 3 lunisoare=D> , problema ar fi intre mine si ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac
miha_gl
buna ziua.sunt casatorita si am 3 copii,o duc foarte rau cu sotul meu.stu intrun camin stau cu soacramea si cu copii intro camera.as vrea sa plec de la sotul ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori
ana500
Bună ziua .
Am nevoie de câteva indicații, sfaturi juridice în privința unor probleme legate de divorț.
Sunt căsătorită de 10 ani . Împreună ... (vezi toată discuția)