buna ziua.sunt casatorita si am 3 copii,o duc foarte rau cu sotul meu.stu intrun camin stau cu soacramea si cu copii intro camera.as vrea sa plec de la sotul fara copii.sa plec de acasa ca mam saturat de batai,parca sunt sechestrata in casa daca ma duc pana la paine zice ca stau o ora.am 2 fete de 14 si 8 ani si un baiat de 9 ani.ce patesc daca plec pot sa fiu decazuta de drepturile parintesti,ca nu mai pot trai asa simt ca imi pierd mintile.
Ar i bine sa plecati cu copiii la partintii dvs. daca va primesc. Sau la un Centru de protectie a victimelor violentei din localitatea sau judetul dvs. Nu va lasati copiii acolo, deoarece sotul s-ar putea razbuna pe ei.
exista posibilitatea decaderii din drepturile parintesti in caz de plecare din domiciliul conjugal.Dar va sugerez altceva;
daca lucrurile se prezinta atat de rau(faptul ca sunteti batuta, maltratata, etc), chiar daca plecati din "caminul conjugal" fara sa aveti si copii alaturi de dvs, daca intr-un termen rezonabil de timp reusiti sa va stabilizati, sa aveti o lucuinta cu chirie, un venit fix lunar, etc, in momentul in care se va face ancheta sociala(care are de fapt ce-a mai mare relevanta in ce priveste incredintarea copiilor minori), aveti sanse reale sa nu fiti decazuta din drepturile parintesti.
Sa nu lasam impresia ca traim totusi intr- jungla si prin plecarea mamei copii vor avea de suferit in mod cert;daca intradevar sotul este un betiv si atat de violent, pana va rezolva problema locativa si cu un venit cat de cat, d-na se poate adresa of de protectie a minorilor si sa ii incredinteze pe o perioada limitata de tim.Posibil ca sotul sa fac in acest caz oponenta.
Deja am vorbit cu mama si mea zis sa ma duc sa stau la ea.eu daca stau cu el nu ma lasa sa ma duc la munca.el munceste cand vrea si cum vrea mereu este beat.am incercat sa imi iau fata de la scoala generala sa o transfer si nu imi da foie invatatoarea.problema ar fi ca sotul meu o sa vin adupa mine si el face scandal acolo unde ma duc.am mai plecat si anul trecut de acasa si a venit dupa mine si atunci a facut scandat si mama mea a anuntat politia si nu a facut nimic.si mam intors acasa de dragul copiilor.sincer nu mai pot sta cu el si cu soacramea simt ca daca nu plec fac vreo prostie.
tocmai de acea v-am sugerat sa va gasiti o locatie unde nu are cunostinta sotul dvs, pentru a avita asemenea stari neplacute si pentru mama dvs si a vecinilor dansei.important este sa doriti sa actionati si sa nu mai lasati nici minorii sa traiasca intr-o asemenea stare de teroare.