avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anul trecut Doamna administrator i-a pus tatălui meu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anul trecut Doamna administrator i-a pus tatălui meu 54 mc apa ...

Bună seara.Ma ajutați va rog frumos și pe mine cu un răspuns?Anul trecut Doamna administrator i-a pus tatălui meu 54 m apa,motiv că nu a dat apometrele de mai mult de 2 ani.Dar soțul meu i-a mai dat unele luni apometrele și în lunile care nu-i dădea apometrele doamna ii punea estimativ 2 m.Anul trecut când a fost doamna și a citit apometrele din garsoniera ,i-a pus 54 m de apa dar nu i-a scăzut cei care i-a pus ea din cap în lunile care nu a dat tatăl meu apometrele.Ce pot sa fac in așa situație? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Apometrele gabyella22 gabyella22 m am mutat de 3 lunicu chirie iar aici in fiecare luna vine cineva si citeste apometrele ideea e in cele 3 luni n am fost acasa atunci cand au venit sa ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Intretinere garsoniera afisata in luna iulie 640 ron Egnar Egnar Buna ziua locuiesc cu chirie din februarie intr-un bloc in pantelimon ,in fiecare luna vine intretinerea 300 ron ,luna aceasta mai precis azi s-a afisat ... (vezi toată discuția)