avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mediator cu dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mediator cu dosar penal

Dosar penal...Mediator
Buna ziua, am terminat facultatea de drept, dar la varsta de 17 ani am comis o frauda(o valoare mica, o pereche de papuci, am vândut alta decat era in cutie) si am fost condamnat penal cand am împlinit 18 ani, acum sunt reabilitat, si in curand termin facultatea de drept, intrebare este:
Mai pot deveni mediator macar? Sau avocat? Fiind reabilitat pentru frauda
Va mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Decadere de drepturi AlinAlexandru AlinAlexandru Salut! La varsta de 14 ani in anul 2014 am comis o infracțiune, in 2017 pe 7 noiembrie am fost condamnat de o judecătorie la 2 luni de supraveghere, acum sau ... (vezi toată discuția)
Furt papuci - consecinte Petrepetrecere Petrepetrecere Sunt un baiat de 18 ani , am incercat sa sustrag o pereche de papuci in valoare de 110 lei dintr-un magazin cunoscut din mall ,a sunat alarma , m-au prins ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - urgent always always Buna ziua Am si eu o problema cu sora mea, acum 2 zile a fost prinsa in timp ce fura din cora. Am fost sa o ajut si mi s-a zis ca se depune plangere impotriva ... (vezi toată discuția)