avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mediator cu dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mediator cu dosar penal

Dosar penal...Mediator
Buna ziua, am terminat facultatea de drept, dar la varsta de 17 ani am comis o frauda(o valoare mica, o pereche de papuci, am vândut alta decat era in cutie) si am fost condamnat penal cand am împlinit 18 ani, acum sunt reabilitat, si in curand termin facultatea de drept, intrebare este:
Mai pot deveni mediator macar? Sau avocat? Fiind reabilitat pentru frauda
Va mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:19, 27 Martie 2025
Reabilitarea ar trebui, cel putin teoretic, sa stearga toate pacatele. Trebuie luate la puricat cele doua legi de organizare ale profesiei.
Eu stiu ca se analizeaza aspecte de nedemnitate si de incompatibilitate pentru accederea in cele doua profesii. Eu nu am rabdarea sa fac cercetare documentara, insa poate altcineva o va face pentru dvs.

Insa, eu vad lucrurile altfel. Adica, daca tot sunteti absolvent de drept maine poimaine, si daca tot aveti problema pe care o aveti, acesta ar fi prima ocazie valida in care puteti sa va testati pasiunea pentru profesie, si sa faceti cercetarea documentara in aceasta chestiune personala.
Cele doua sunt profesii de vocatie. Daca nu aveti chemare, mai bine faceti altceva. Succes!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatiblitate intre profesia de medic dentist si comert? AdelinB AdelinB Buna ziua. Am terminat facultatea de medicina dentara si doresc sa ma inscriu in colegiul medicilor dentistiti. Am infiintat societate cod caen 4774 (Comert ... (vezi toată discuția)
Admitere barou persoana cu cazier beghean beghean Buna,de curand am avut o experienta neplacuta de unde a rezultat o condamnare cu suspendare de 2 ani.... In acelas timp sunt stundent la facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cum pot ca copil sa imi decad din drepturi parintesti ambii parinti alexandru_irimia85 alexandru_irimia85 am 27 de ani si as dori sa imi decad din drepturi parintesti ambii parinti . nu doresc sa mai am nici o forma de legatura juridica cu ei si sa nu mai fim rude ... (vezi toată discuția)