Dosar penal...Mediator
Buna ziua, am terminat facultatea de drept, dar la varsta de 17 ani am comis o frauda(o valoare mica, o pereche de papuci, am vândut alta decat era in cutie) si am fost condamnat penal cand am împlinit 18 ani, acum sunt reabilitat, si in curand termin facultatea de drept, intrebare este:
Mai pot deveni mediator macar? Sau avocat? Fiind reabilitat pentru frauda
Va mulțumesc mult
Reabilitarea ar trebui, cel putin teoretic, sa stearga toate pacatele. Trebuie luate la puricat cele doua legi de organizare ale profesiei.
Eu stiu ca se analizeaza aspecte de nedemnitate si de incompatibilitate pentru accederea in cele doua profesii. Eu nu am rabdarea sa fac cercetare documentara, insa poate altcineva o va face pentru dvs.
Insa, eu vad lucrurile altfel. Adica, daca tot sunteti absolvent de drept maine poimaine, si daca tot aveti problema pe care o aveti, acesta ar fi prima ocazie valida in care puteti sa va testati pasiunea pentru profesie, si sa faceti cercetarea documentara in aceasta chestiune personala.
Cele doua sunt profesii de vocatie. Daca nu aveti chemare, mai bine faceti altceva. Succes!