avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am PFA si ma ocup de vanzare de obiecte de ocazie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am PFA si ma ocup de vanzare de obiecte de ocazie

Aport personal.

Buna ziua. Am un PFA si ma ocup de vanzare de obiecte de ocazie (vechituri decorative). Cum pot sa fac aport personal din obiectele ce le detin eu. Ce document trebuie sa completez pt a introduce obiectele in gestiune ca apoi sa le pot trece la cheltuieli deductibile pe parcurs, dupa ce le vand?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Pfa - deducere auto 50% sau 100% AlexandruMarginean AlexandruMarginean Buna ziua, Ma numesc Alexandru Marginean. Detin un PFA cu CAEN 7112. Am citit astazi la dumneavoastra pe pagina: - \"PFA 2016: Ce cheltuieli poţi deduce ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Cu ce trebuie completat registrul inventar (sunt titularul unei intrepr.indiv.)? (vezi toată discuția)