avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua Firma este in faliment am de recuperat ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua Firma este in faliment am de recuperat salariu suma ...

Buna ziua Firma este in faliment am de recuperat salariu suma ce se afla in tabel la creante salariale.Firma are bani in cont prin recuperarea unei garantii .Pot face cerere pentru recuperarea salariului ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:04, 26 Martie 2025
Urmăriți planurile de distribuire între creditori și rapoartele lichidatorului judiciar. Aceste documente se publică în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Înainte de plăți efective lichidatorul judiciar va întocmi planul de distribuire. Dacă sunteți înscriși în tabelul de creanțe nu este nevoie să faceți alte cereri.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - plata salarii mariana_pakai mariana_pakai Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care am lucrat a intrat la 14 noiembrie 2018 in faliment (nu in insolventa sau reorganizare) si am fost ... (vezi toată discuția)