avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie de a conduce
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie de a conduce

Interdictie de a conduce-
Buna ziua, din de am inteles pedeapsa pe care o voi primii de la caz la caz ca fi unul sau doi ani cu suspendare,si 2 ani probatiune.. ce se intampla daca se aplica interdictia de a conduce inca doi ani?
Interdictia de a conduce se aplica dup ce se termina suspendarea de un an , sau trebuie sa treaca si doi ani probatiune si dupa se aplica interdictia?
Sunt in total 3 ani cu tot cu interdictie sua 5?
Cel mai recent răspuns: andreis95 , utilizator 15:07, 26 Martie 2025
Interdicția se aplică de la data rămânerii defintive a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării sub supraveghere.
Adica se termina un an cu suspendare, dupa care cei doi ani de probatiune si dupa mai trebuie sa astept 2 ani sa treaca inderdictia de a conduce?
multumesc frumos

Dumitru-Andrei Aivănesei a scris:

Interdicția se aplică de la data rămânerii defintive a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut consum alcool,cum se poate redobandi? bebi-63 bebi-63 Cum se poate redobandi permisul retinut in urma consumului de alcool peste limitele legale?A avut loc procesul pronuntarea pedepsei cu suspendare si in ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ( perioada de incercare ) emanuel199 emanuel199 Buna ziua ... Un prieten de al meu a fost condamnat pentru ucidere din culpa intr-un accident rutier ce s-a soldat cu victima . Pedeapsa sa a fost de 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)