avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună, am o întrebare legata de un împrumut fără ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună, am o întrebare legata de un împrumut fără sa girez ...

Bună, am o întrebare legata de un împrumut fără sa girez cu nimic luat în urma cu multi ani , tot ma suna cei de la recuperări credite și ma amenințat, dacă au trecut aproape 8 ani de când sa terminat perioada maxima de rambursare a creditului , nu se prescrie datoria ?? Mulțumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu se prescrie singura, trebuie constatata de o instanta, pana atunci puteti fi executat. Vorbiti cu un avocat.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu un imprumut pe care nu l-am facut amelielaurent amelielaurent buna ziua! am si eu o mare problema ; astazi am primit un sms pe telefon in care ma anunta sa dau telefon la un numar pe care l a scris in mesaj cum ca am avut ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)