avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitie masina Germania noua....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitie masina Germania noua....

achizitie masina Germania noua. Am gasit o masina pe Mobile.de , noua, 4 luni de la prima inamtriculare si 600 km in bord. am contactat o persoana care sa o aduca. a ajuns masina , mi-a dat actele .Factura fiind de la firma din germania , am achitat cash. 26.000 euro. in urma cu ceva timp am fost sunat de Anaf ca nu e in regula si ca sunt pasibil de amenda pentru incalcarea legii 71. Masina am cumparat-o direct de la parcul auto din germania. v-ati mai confruntat careva?

Alte discuții în legătură

Cumparat auto din germania cu km modificati mariuss_suciu mariuss_suciu Salutare, Dupa cum se vede si in titlu, am avut neplacerea de a cumpara o masina din Germania care dupa ce am ajuns in tara s-a dovedit a avea KM dati ... (vezi toată discuția)
Kilometrajul unui automobil dat inapoi si vanzarea ulterioara a acestuia Ionion1989 Ionion1989 Va prezint urmatoarea situatie reala: Am cumparat o masina de la vanzatorul Ion. Acesta mi-a spus ca masina are numarul de km afisati pe bord respectiv ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune leasing auto. ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei? LaurentiuG11 LaurentiuG11 Buna ziua , Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc ... (vezi toată discuția)