avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!mama mea are 58 de ani si nu a lucrat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!mama mea are 58 de ani si nu a lucrat niciodata,a crescut ...

Buna ziua!mama mea are 58 de ani si nu a lucrat niciodata,a crescut 3 copii,tata a decedat.Poate lua pensie de urmaș?cum se procedeaza?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 27 Martie 2025
În cazul decesului pensionarului sau sau a persoanei care îndeplinea condiţiile pentru obţinerea unei pensii, au dreptul la pensie de urmaş: copiii şi soţul supravieţuitor.

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie copil MIHAI999 MIHAI999 Buna ziua ,poate pare ciudat ce vreau sa va intreb,dar vreau sa stiu ce pot face pentru copii mei. Vreau sa fac un credit ipotecar pe 20 de ani,in momentul de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas MariusGHERG MariusGHERG Nu stiu daca s-a postat intrebarea mea anterioara. Parintii mei au stat imreuna 53 de ani nelegitim, tata a murit acum 3 ani . Intrebare mea este daca mama ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor ankina ankina Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu o luna, era salariat avea 56 ani. Mama mea abia acum a depus dosarul pt.pensie anticipata(are 54 ani) ma intereseaza ... (vezi toată discuția)