avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua , se poate incheia polita RCA pe persoana ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua , se poate incheia polita RCA pe persoana fizica autorizata ...

Buna ziua , se poate incheia polita RCA pe persoana fizica autorizata daca masina este pe persoana fizica ?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 19:46, 27 Martie 2025
Nu
Chiar daca exista un contract de comodat intre persoana fizica si PFA ?
Nu, deoarece în talon figurează proprietar persoana fizică, nu PFA, ca proprietar.
Dar conform legii RCA se încheie pe mașină nu pe persoană , eu că și cum mașină ar fi pe numele unui pensionar și asigurarea pe numele celui care conduce , a copilului .
Ați pus întrebarea, v-am răspuns. Mergeți la agenția de asigurări și încheiați polița RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca in contract comodat auto adari adari Buna seara, Daca eu (pensionar fiind), iau prin contract de comodat masina unui prieten, pot incheia RCA pe numele meu, pentru a beneficia de reducerea ... (vezi toată discuția)
Rca sofer, nu proprietar silvia99 silvia99 buna ziua! ce risca un sofer, proprietar de masina, daca incheie polita rca pe numele tatalui sau si nu pe al lui? ce amenda/pnalizare risca daca este prins ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)