avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere copil - conventie la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere copil - conventie la notar

Exista o hotarare judecatoreasca prin care fostul sot trebuie sa ii dea fiului nostru pensie de intretinere pana la 18 ani. Fiul nostru este in clasa a 11-a. Ca sa poata beneficia de pensie de intretinere si de la 18 ani pana la terminarea studiilor poate sa mearga la notar in loc de instanta si sa faca o conventie scrisa cu tatal lui pentru o suma fixa?

Alte discuții în legătură

Procura dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Fiul meu anul acesta implineste 18 ani, termina clasa 11. In hotararea de divort este mentionata primirea acestei pensii pana la majorat. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pana la 18 ani (clasa a 11-a) Diamandi Diamandi Hotararea judecatoreasca spune ca paratul trebuie sa ii plateasca reclamantului pensia de intretinere pana la majorat sau pana la noi dispozitii ale instantei. ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie intretinere peste varsta de 18 ani ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Am nevoie de urmatoarea informatie de la dumneavoastra...Baiatul meu implineste anul acesta 18 ani, si este inca elev . Deoarece beneficiaza de ... (vezi toată discuția)