avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare auto catre cetatean strain
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare auto catre cetatean strain

Buna ziua!
In calitate de cetatean roman - persoana fizica, doresc sa vand un autoturism catre un cumparator cetatean strain (sârb) - persoana fizica. Este obligatoriu sa folosesc modelul de contract standard CONTRACT DE ÎNSTRĂINARE - DOBÂNDIRE A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT- Model 2016 ITL 054 - Anexa nr. 2? Trebuie autentificat la notar sau e suficienta traducere autorizata in limba sarba? Nemultumirea mea legata de acest model de contract este ca la datele cumparatorului in contract apare "domiciliul/sediul în ROMÂNIA", ori cumparatorul nu are domiciliul in Romania. Cum sa procedez? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
marci22b, utilizator

Alte discuții în legătură

Cedarea dreptului de utilizare a unui autoturism protechnik protechnik Mi-am vandut autoturismul proprietate personală unei persoane. Am făcut contract de vanzare cumparare (am incasat contravaloarea ), dar transcrierea se va ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare flopea flopea Buna seara.Ma confrunt cu urmatoarea problema.In data de 30.05.2018 am cumparat un autoturism.Masina a fost achizitionata prin contract de instrainare model ... (vezi toată discuția)