avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cedarea dreptului de utilizare a unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cedarea dreptului de utilizare a unui autoturism

Mi-am vandut autoturismul proprietate personală unei persoane.
Am făcut contract de vanzare cumparare (am incasat contravaloarea ), dar transcrierea se va putea efectua doar la sfarsitul acestei luni.
Noul proprietar doreste sa plece in strainatate cu autoturismul (in Croatia), la o data apropiata pana la care este imposibil sa se faca transcrierea.
Un act de imputernicire la notariat este suficient?
Trebuie tradusă în vreo limbă străină?
Mulţumesc pentru răspunsul Dvs.
Cu stimă,
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:40, 8 Iulie 2010
procura notariala si traducere autorizata fie in limba engleza,fie in croata sau sarba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)