avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am făcut o plângere penală la politie și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am făcut o plângere penală la politie și am certificat ...

Dacă am făcut o plângere penală la politie și am certificat medico legal ăn căt timp se soluționează dosarul s-au a-mi vine citația de la parchet
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 18:32, 27 Martie 2025
Depinde de complexitatea dosarului. Dacă trece un an de la începerea urmăririi penale puteți face contestație privind durata procesului penal. Vă recomand să luați legătura cu un avocat pentru a discuta situația dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie tegiversare u.p. Narcisa_ Narcisa_ Instanta a admis plangerea si a trimis dosarul la parchet unde a dispus inceperea U.P. De la data de cand dosarul se afla la parchet, au trecut 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am depus o plângere la parchet pentru violare de ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună ziua.Am depus o plângere la parchet pentru violare de domiciliu în urmă cu 45 de zile,am întrebat la parchet despre plângere depusă mi sa răspuns ... (vezi toată discuția)