avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... perioada de concediu medical premergatoare pensiei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

perioada de concediu medical premergatoare pensiei de invaliditate este considerata contributiva?

Bunaseara!Va rog sa i-mi precizati daca se poate ,daca perioada de concediu medical premergatoare pensiei de invaliditate este considerata contributiva si daca sunt penalizat in cazul pensionarii.Am 57,6 ani,38 de ani contributivi din care 11 grupa 1,angajat in prezent,operat cancer pulmonar prin extirparea unui lob din plamanul stang.Ar trebui ca ma pensionez in luna august.Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
Coseraru Petru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 28 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada in care s-a benefiociat de indemnizatie de asigurari sociale dupa 01.01.2006 este perioada contributiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca, la stabilirea calculului pensiei anticipate, se iau in considerare concediile medicale dupa data de 01.04.2001. Stiu ca, in ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap sau indemnizatie patricia2014 patricia2014 Buna ziua am si eu nevoie de cateva informatii sigure. Am o verisoara care acum 8 ani a avut cancer ovarian urmat de 6 serii de chimio I operatii in 2 timpi ... (vezi toată discuția)
Bună seara.vă rog să mă ajutați cu o nelămurure,pe decizia ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara.Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire,Pe decizia de recalculare pensie am un stagiu de cotizare realizat 35 ani 20 zile,,stagiu de cotizate ... (vezi toată discuția)