avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare termica partiala in apart. incalzire ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare termica partiala in apart. incalzire centrala bloc

Buna ziua.Detin un apart.cu 4 camere,suprafata 96 mp in Mihai Bravu
> cartier,str Gradinari nr ul 20,bloc 32,scara A,ap 1.
> Din 4 camere,2 camere am caloriferele debransate si sigilate.si doar
> in 2 camere am incalzire centrala.
> Rog precizati ce prevede Legea in acest caz privind plata
> incalzirii..sunt dator sa platescpt 2 camere unde am caldura sau pt 4
> camere ,in doua avand debransare si frig? Am platit 1500 lei pt
> februarie.faceti verificari,va rog
> Am telefon 0721508217
> M am necajit foarte mult pt facturile uriase de 1530 lei cand eu am o pensie militara de 2700 lei.
> Si solicit sa mi prezentati articolele de lege pt cazul meu.Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
SteauadeMare, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:12, 28 Martie 2025
Cel mai simplu e sa cereti date despre cum vi s-a calculat acea suma celor de la asociatie sau de la firma care face calculul, daca exista asa ceva in procesul de repartitie a consumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic maria1956 maria1956 Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit ... (vezi toată discuția)
Abuz la calculul intretinerii anemonacapsa anemonacapsa Bună ziua ! Mama mea se confruntă cu următoarea problemă: -apartamentul este cu 4 camere dar de 14 ani 2 calorifere sunt debranşate,cu acordul ... (vezi toată discuția)