dar nu inteleg de ce cei de la politie au spus a doua zi,ca nu este necesar avocat si sa stea linistit ca in cel mai rau caz va primi amenda,deci nici macar cum ca ar fi chemat in instanta...,crede-ti ca faptul ca este prima abatere si nu prezinta pericol socia i-ar putea salva,sincer baiatu nu are bani de avocat,daca este reprezentat de cei din oficiu??cum s-ar desfasura tot....ati mai intalnit cazuri asa?au primit inchisoare?va multumesc mult tuturor,sunt si mai nelinistita acum,nu stiu incotro sa ma indrept
Folositi butonul "Raspunde", nu mai editati primul mesaj, ca pierdem sirul povestii...
Da, am intalnit si au facut inchisoare. Ce sperati dvs. nu cred ca e realizabil. Din oficiu nu primesc asistenta judiciara, doar daca erau minori, in arest etc.
Daca nu au venituri sa faca cerere la barou pt asistenta gratuita. Dar nu va recomand.
Nu au si ei parinti, rude, prietene? sa faca un imprumut in banca si sa le angajeze avocat, daca nu, o sa ii mai vada peste 15 ani.
Fiind vorba despre savarsirea unei infractiuni ca urmare a realizarii unui flagrant,este clar ca nu se pot aplica prevederile art.18/1 c.pen.
Si eu cred ca cel mai bine ar fi sa isi angajeze avocati,data fiind gravitatea faptei pentru a-i ajuta sa obtina o sanctiune cat mai mica.