avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Srl cu un angajat în Bucuresti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Srl cu un angajat în Bucuresti

Dacă am srl cu un angajat în Bucuresti și încasez ca și contractor lire din UK, cum se calculează dările la anaf?
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 12:14, 28 Martie 2025
Buna ziua!

La ce dari va referiti mai exact? La TVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - admin - ce cod caen este potrivit si ce implica un pfa Nicoletaad31 Nicoletaad31 Buna ziua, Doresc sa imi deschid PFA pentru a presta servicii de Admin unei companii din UK - SmartWork Smartwork este o Firma de payroll care are grija de ... (vezi toată discuția)
Impozite, tva si angajati srl-d oantony oantony Buna ziua, Am infiintat saptamana trecuta un SRL-D. Dupa ce am petrecut cateva zilele documentandu-ma online, am urmatoaele nelamuriri: 1. Daca ma ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii traducere cu beneficiar in uk Teo8102 Teo8102 Buna ziua, un PFA care efectueaza traduceri pentru o companie din UK, platite in £, va emite factura in lire sau in lei? Este necesar sa mentioneze ceva ... (vezi toată discuția)