avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O intreprindere individuala are de incasat de la Casa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O intreprindere individuala are de incasat de la Casa de sanatate ...

O intreprindere individuala are de incasat de la Casa de sanatate indemnizatie concedii boala pentru un angajat in suma de 2114 lei care provine din lunile ianuarie si februarie 2024.Intreprinderea s-a radiat in luna decembrie 2024.Casa de sanatate nu a virat suma la termen, acuma au sunat ca banii nu se mai pot vira ca intreprindere nu mai are cont la bnaca.Intrebarea: Nu se pot vira banii pe titularul intreprinderii individuale pe CNP personal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 29 Martie 2025
Nu se pot vira banii in contul personal .. I.I. si-a incetat activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate - o situatie in care am fost pusi/suntem multi dintre noi ionescu iulian ionescu iulian Buna ziua Asa cum spune titlul iata despre ce este vorba. In perioada 2006-2010 am fost autorizat ca si PFA pana in octombrie 2010,data la care firma a fost ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)