avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un bebé de 7 luni, s-a nascut dupa 4 luni de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un bebé de 7 luni, s-a nascut dupa 4 luni de la divortul cu ...

Am un bebé de 7 luni sa nascut dupa 4 luni de la divortul cu fostul.chiar si asa nu mi permite SA fac certificat romanesc si trebuie SA fac tagada.sa ma duc cu toata familia in Romania SA facem tagada
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:53, 29 Martie 2025
Da. Nu cu toata familia, ci dvs, copilul, tatăl copilului și fostul soț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere nou nascut din afara casatoriei capucino capucino BUna seara,sapt trecuta o prietena a nascut un bebe anterior pronuntarii actiunii de divort de sot . Problema este ca bebe nu este copilul sotului prietenei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa declar bebele, sunt divorțată ... Olgacaz Olgacaz Buna Spune-ți va tog vreau sa declar bebele sunt divorțată si nu a trecut cele 300 de zile de la divorț si acum noi cu viitorul soț nu putem declara ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)