avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut informatii despre arhiva IAS Albesti Jud. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut informatii despre arhiva IAS Albesti Jud. Constanta ...

Bună ziua. Caut informatii despre arhiva IAS Albesti Jud. Constanta . Pentru anii 1980- 1983. Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie? Știu doar ca ultima oara era pe undeva prin Ovidiu Jud. Constanta.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ioan Jitaru , utilizator 08:30, 30 Martie 2025
Puneti o intrebare aici
[ link extern ] /
Mulțumesc frumos, voi incerca.

Cornel Vasile a scris:

Puneti o intrebare aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Grupa muncă Arsene1876@gmail.com Arsene1876@gmail.com Cum pot obține grupa de muncă de la I. Mecanică Vaslui din anii 1980-1983 (vezi toată discuția)