avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Mai multe fotografii cu mine au fost folosite de o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Mai multe fotografii cu mine au fost folosite de o institutie ...

Un prieten mi-a trimis raspunsul primit de la o institutie a statului in urma unei sesizari. In acel raspuns, am fost suprinsa sa descopar fotografii cu mine, atasate ca dovada a faptului ca persoana juridica impotriva careia fusese facuta sesizarea isi indeplinea o obligatie legala. Nu mi s-a cerut acordul pentru folosirea acelor fotografii (nici macar nu am stiut ca sunt fotografiata). Pe langa aceasta, in acelasi raspuns, au fost atasate si alte date cu caracter personal (inclusiv fotografia cu un minor si un act de identitate al unei persoane fizice).
La ce infractiune s-ar incadra o astfel de fapta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
antoniac7, utilizator

Alte discuții în legătură

Gdpr incalcat abuziv de primarie! anamaria190193 anamaria190193 Buna ziua, Primaria X punea la dispozitie online fisiere PDF CU DATE PERSONALE,insemnand nume si adrese ale cetatenilor, la o distanta de un click. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)