avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotararea judecătorească specifica faptul că ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotararea judecătorească specifica faptul că programul de ...

Hotararea judecătorească specifica faptul că programul de vizita al minorului este in primul si al treilea weekend din luna, iar în săptămânile pare in fiecare zi de miercuri.
Pe vacanta de vara, in intervalul 18-31 iulie, 18-31 august.
Întrebarea mea este daca in lunile iulie și august o ia strict in intervalul respectiv 18-31 sau și in primul weekend impar din luna și ziua de miercuri din săptămâna para?
Va mulțumesc!

========

Buna ziua! Fostul soț mă acționează în instanță pentru ...

coryna87
Utilizator
14:52, 29 Martie 2025
Buna ziua!
Fostul soț mă acționează în instanță pentru că dorește să obțină o hotărâre care sa -i permită să recupereze programul de vizita al minorului atunci când nu o poate lua din motive obiective.
Eu întotdeauna i am dat să recupereze însă mereu mi se aduc acuzații pe nedrept și am decis sa mergem strict pe program fara recuperări. Poate să obțină în instanță acest lucru?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:24, 29 Martie 2025
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Va trebui sa va hotărâți ce cont pastrati, pe forum, nu aveti voie sa va faceți mai multe conturi și sa repetați întrebările.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! programul de vizita minor este in primul și al treilea ... coryna87 coryna87 Buna ziua! Programul de vizita minor este in primul și al treilea weekend iar în săptămânile pare miercurea. In vacanta de vara in intervalul, 18-31 ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor hotararea judecătorească specifica faptul ... BALOSINRODICA BALOSINRODICA PROGRAM VIZITARE MINOR Hotararea judecătorească specifica faptul că programul de vizita al minorului este in primul si al treilea weekend din luna, iar în ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor, interpretare sentinta mp36 mp36 In urma procesului pe care l-am demarat impotriva fostei mele sotii am obtinut urmatorul program de vizita : - in prima si a treia saptamana din luna de ... (vezi toată discuția)