avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul soț mă acționează în instanță pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul soț mă acționează în instanță pentru ...

Buna ziua!
Fostul soț mă acționează în instanță pentru că dorește să obțină o hotărâre care sa -i permită să recupereze programul de vizita al minorului atunci când nu o poate lua din motive obiective.
Eu întotdeauna i am dat să recupereze însă mereu mi se aduc acuzații pe nedrept și am decis sa mergem strict pe program fara recuperări. Poate să obțină în instanță acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:53, 29 Martie 2025
Pe forum, nu aveti voie sa va faceți mai multe conturi și sa repetați întrebările!
Ar trebui să existe motive obiective pentru care programul nu a putut să fie respectat și părintele solicitant să fie de bună credință în ce privește exeritarea programului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecătorească specifica faptul că programul de ... coryna87 coryna87 Hotararea judecătorească specifica faptul că programul de vizita al minorului este in primul si al treilea weekend din luna, iar în săptămânile pare in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fostul soț mă acționează în instanță pentru ... coryna87 coryna87 Buna ziua! Fostul soț mă acționează în instanță pentru că dorește să obțină o hotărâre care sa -i permită să recupereze programul de vizita ... (vezi toată discuția)
divort cu minori ; nerespectarea intelegerii de catre tata symonax10 symonax10 Am divortat in anul 2011de cel ce trebuia sa imi fie bun sot. Pt a termina mult mai repede procesul am cerut in instanta daka se poate fetita noastra sa ramane ... (vezi toată discuția)