avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpar o proprietate fără PV receptie, prin credit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpar o proprietate fără PV receptie, prin credit imobiliar

Buna ziua,
Doresc sa cumpar o proprietate, prin credit imobiliar, astfel:
Terenul cu CF, iar pentru casa, din lemn, exista proiectul și autorizația de constructie (20.05.2021-20.05.2023 deci acum e expirata), Nu a deschis rol fiscal pt construcție pt ca era terminată în totalitate (cuvintele proprietarei), are proiect apa și canalizare și contractul apa canal. Nu cred că a făcut procesul verbal de recepție la final, intabulare sigur nu, zicea s-o intabulăm noi direct. Doamna nu stie de PV pentru că s-a ocupat fiul, ce acum nu mai este printre noi, dar caută. Deci nu este, cred eu, făcut PV recepție. Practic, legal, casa nu există.
Doamna ar dori un acont prin notar, care se pierde în cazul în care nu se finalizează tranzacția. Aceasta trebuie făcută prin bancă, iar actele nu par deocamdată în regulă.
Care ar fi pașii pentru reglarea actelor, în vederea vânzării/cumpărării luând în calcul lipsa PV recepție, cadastru, intabulare?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cumpărare casă fără pv recepție, intabulare, prin bancă Louise10 Louise10 Buna ziua, Doresc sa cumpar o proprietate, prin credit imobiliar, astfel: Terenul cu CF, iar pentru casa, din lemn, exista proiectul și autorizația de ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Bora Irina Bora Irina cum pot obtine act de proprietate pentru o casa pe care am construit-o pe un teren pe care l-am cumparat? (vezi toată discuția)
Cadastru, intabulare, drept de proprietate firma de imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarele nelamuriri: 1. O firma de imobiliare este obligata sa faca cadastru si intabulare pentru o casa nou construita dar ... (vezi toată discuția)