avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Mă aflu în situația următoare: am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Mă aflu în situația următoare: am fost acceptată ...

Bună ziua. Mă aflu în situația următoare: am fost acceptată la un alt loc de muncă și prima zi de lucru va fi pe 5 mai 2025.. Perioada stipulată în CIM este de 20. de zile de preaviz. Întrebarea mea este : În ce dată ar trebui să înaintez cererea de demisie astfel încât să nu am întrerupere în câmpul muncii? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 31 Martie 2025
Sunt zile lucratoare sau calendaristice pentru preaviz?
În CIM scrie 20 de zile lucrătoare.
Pe 2 aprilie trebuie sa va depuneti demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie miruna_albu miruna_albu Termenul de preaviz inscris intr-un contract individual de munca anterior modificarii Codului Muncii este aplicabil in noile conditii sau se modifica automat ... (vezi toată discuția)
Care este perioada preavizului in cazul demisiei? biduca biduca Buna ziua am si eu o intrebare, as dori sa plec de la locul de munca actual si as vrea sa stiu care este perioada de preaviz in cazul demisiei?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)