avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună,am o întrebare, sunt gravida de o luna (martie) ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună,am o întrebare, sunt gravida de o luna (martie) și trebuie ...

Bună,am o întrebare ,sunt gravida de o luna (martie) și trebuie să mă întorc la muncă în 24 iunie pentru că se gata concediu de creștere copil,care sunt procedurile? Trebuie să mă întorc la muncă? Mi se prelungește concediu?
Mă puteți ajuta?

Alte discuții în legătură

Domnul avocat. Bucur93 Bucur93 Bună ziua am și eu o nelămurire, eu sunt în poznatal, poznatal ul îl am pana în septembrie dar eu trebui sa ma întorc la munca în iunie soția mea este ... (vezi toată discuția)
La mulți ani! am și eu trei întrebări dacă se poate sa îmi ... ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 La mulți ani! Am și eu trei întrebări dacă se poate sa îmi răspundă cineva, va rog. Momentan sunt in creștere copil, contractul de munca îmi expira ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timpul cic-ului lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa ma ajutati cu co problema ma aflu in concediu ingrijire copil pana la 2 ani. acesta se termina in iunie 2015, dar as vrea sa ma intorc ... (vezi toată discuția)